Bugatti Chiron

Bugatti havde en hård opgave at erstatte den utrolige Veyron men det endelig gjort det med den nye Chiron. Ligesom sin forgænger er det en kraftfuld, hurtig, super fed og dyre nye bil er en værdig efterfølger til at fortsætte Bugatti løbet. Den blev præsenteret på dette års Geneve Motor Show og Chiron vil gå på salg i efteråret med en massiv pris på omkring 22 millioner.

Måske er det en rimelig pris for en ny model Bugatti beskriver beskedent som ”verdens mest magtfulde, hurtigste, mest luksuriøse og mest eksklusive produktion af en super sportsvogn” men det gør egentlig ikke noget. Kunder ophidset af Chiron og dens opgraderede 8,0-liters quad-turbo W16 motor der producerer 1,479bhp og 1,600Nm drejningsmoment fra blot 2000 rpm. Måske er det bilens hævdede topfart på 420 km / timen der tiltrækker dem.
London-baserede luksus bilforhandler H.R. Owen er efter sigende den eneste i Storbritannien som du vil være i stand til at få fat i en Chiron. Men med omkring 360 biler forlod globalt skal du være hurtig. Hvis du ønsker at bestille en Chiron vil du være glad for at vide at Bugatti netop har udgivet billeder af forskellige malinger du måtte have og de ser fantastiske.

Bugatti har gjort denne monumentale muligt ved at udvide de fire turbos og implementere et innovativt totrins spooling med seks store katalysatorer. Producenten hævder også at Chiron bruger den højeste tilslutning resultat nogensinde monteret på en personbil. Carbon siliciumcarbid bremser med otte stempler skal tøjle al denne magt og luft bremse der stikker ud fra de bageste vinger.

Carbon krop er bygget op omkring en ny kulfiber monocoque hvilket bør betyde at det er meget lettere. Det bliver en adaptiv affjedringssystem og specielt udviklet dæk og hævdede at være ”en glat, moderne Bugatti med ledelsen – der garanterer maksimal køreglæde.”