London er Europas værste by for trafikpropper

Chauffører i London bruger gennemsnitligt 101 timer om året i forbindelse med overbelastning, mens den gennemsnitlige UK er 30 timer.

Trods løfter om bedre vejnet bruger engelsk stadig gennemsnitligt 30 timer om året, hvor de sidder fast i trafikken, som en ny rapport viser.

Rapporten analyserede trafikpropper omkring Storbritannien og Europa og fandt ud af, at de, der bor i London, bruger gennemsnitligt 101 timer om året i forbindelse med overbelastning og trafik. Det er mere end tre gange det nationale gennemsnit og det højeste i hele Europa. Byer som Paris og Moskva faldt også bag den britiske hovedstad. Endnu værre er det faktum, at den gennemsnitlige tid i Londons trafik steg med 5,2 timer pr. År i forhold til 2014.
KöerDet næststørste befolkede område er Greater Manchester, hvor bilisterne er
Købere bruger i gennemsnit 51 timer om året i trafikbelastning. Samlet set er trafikniveauet steget i 11 af de 18 britiske storbyområder med byer som Birmingham, som registrerer et fald i trafikforsinkelser som følge af vejbygning.

Selv London tops listerne for den mest overbelastede by i Europa. Det Forenede Kongerige som helhed ligger bag mange mindre europæiske lande for overbelastning. Den samlede britiske biltrafik er placeret i seks lande i Europa af lande som Tyskland, Nederlandene og også Schweiz (da de ændrede deres plads inden 2015). Belgien er stadig Europas mest overbelastede land med ødelagte bilister i gennemsnit 44 timer om året i trafikken.

Den gode nyhed er, at mange af de europæiske lande, hvor Storbritannien er medtaget, viser et fald i gennemsnittet i trafikken. ”London er offer for sin egen succes med et robust arbejdsmarked og en voksende økonomi, der tiltrækker flere mennesker, mere konstruktion og dermed mere trafik.”

Post navigation