Renault Maxthon SUV

Renaults tredje generation af sin SUV familie vil sandsynligvis blive kaldt Maxthon og forventes at ankomme i 2017

Renault Maxthon er en ny stor SUV, der vil gå i produktion senere i 2016 på en helt ny kinesisk fabrik. Andelen en platform med Nissan sæder syv X-Trail, men Renault nye model vil være en stor stedet for en fem-personers sjusitsigt Flagskib.

En række modeller er allerede blevet bygget og testet i forklædning. Det franske mærke vil i første omgang fremstille en Kadjar kompakte SUV i Wuhan.

Men en større SUV snart efter og vil sandsynligvis gøre sin globale debut i Kina snart, muligvis så tidligt som Beijing Motor Show i april 2016. europæiske modeller vil sandsynligvis blive bygget i Korea, og du er sat til at gå til salg næste år.

Det er endnu ikke bekræftet, hvad bilen vil blive kaldt, men det vil erstatte den importerede – og aldring – Koleos på det kinesiske marked, så det er usandsynligt, at navneskilt vil blive bevaret.

Som med Kadjar når det kommer til udviklingen af ​​den nye crossover Renault vil drage fordel af sin alliance med Nissan.

CMF platform produceret af Renault-Nissan-alliancen og allerede understøtter forventes en række crossover modeller som Qashqai, Kadjar og X-Trail at danne grundlag for Renaults syv-sæde, også. Ligesom sin japanske fætter, forventes konfiguration syv-sæders at være en omkostningseffektiv løsning.